Blog

Саниране – всички отговори на вашите въпроси

sanirane-izo-bg

Какво представлява санирането?

Саниране, топлоизолация, хидроизолация…за голям процент от хората това все още са думи с еднакво значение. Всички са чували за така нареченото саниране, но само тези които са се възползвали от него знаят какво точно представлява то. Най–общо процесът е свързан със заздравяване и възстановяване на различни здания. Благодарение на това оздравяване,  цялостния облик на сградата се променя, а условията за живот стават много по–добри.

Когато започне санирането на една сграда, първо се стартира с подмяна на старата дограма, поставяне на външна и вътрешна изолация, сменяне на мазилката там където е необходимо, извършване на ремонтни дейности по покрива и т.н. Ако все още не сте сигурни какво точно имаме предвид, го приемете така: санирането е равно на ремонт на цялата сграда.

Какви са ползите?

Очевидно е, че след реконструкцията на сградата тя изглежда много по–приветлива, и това съвсем не е всичко. Сметките за електричество, особено през зимния период ще намалеят значително, няма да се ограничаваме като посочим сума или проценти. Инвестицията която правите сега до няколко години ще се възвърне и ще започне да работи за вас.

Имате ли нужда от саниране?

Отговорът на въпроса „Нуждае ли се домът ми от саниране“ е следния:

„Да, нуждае се  освен ако не живеете в апартамент или къща, които са строени в близките години“. За жалост, по–голям е процентът на хората които живеят в стари апартаменти и къщи, а те наистина имат нужда от тази “реставрация“.

Прочетете още: