Кърти, чисти, извозва

Кърти, чисти, извозва

Услугата кърти, чисти, извозва съпътства всеки ремонт, но тя може да се използва и като самостоятелна дейност. Нашите екипи разполагат с богат опит и висококачествено професионално оборудване, което им позволява да изпълнят всяка от трите операции в съответствие с мерките за безопасност и нормативните уредби.

Къртачни услуги – кога са необходими?

Къртенето включва премахване на архитектурни елементи, облицовки и интериорни детайли с механични средства. Операцията изисква физическа сила, специализирана техника и добра мотивация. Не е препоръчително да се заемате лично с една толкова трудна и мръсна задача – поверете я в ръцете на доказани професионалисти!

Къртачески услуги ще ви бъдат нужни ако планирате да премахнете стена, за да обедините две по-малки помещения в едно голямо пространство. От помощта ни ще имате нужда също при усвояване на тераса и при смяна на дограма. Всички елементи на интериора, които са трайно фиксирани към стени, подове и тавани, могат да бъдат безопасно демонтирани от нас.

Много стари и порутени сгради подлежат на окончателно събаряне, с което се цели да се освободи пространство за построяване на нови здания – жилища, обществени и административни сгради, търговски обекти или увеселителни заведения. Събарянето на стари сгради е дейност, която не може и не бива да се извършва от непрофесионалисти.

За целта има специализирани фирми и ние се гордеем, че сме част от тази професионална гилдия. Нашата компания има дългогодишен опит в събаряне на сгради – дейност, към която подхождаме с огромна отговорност и внимание.

Разполагаме с най-добрата специализирана техника и механизация, което ни позволява да действаме бързо, качествено и прецизно. За нас и нашата специализирана техника няма трудни и неизпълними задачи. Ние можем с лекота да се справим и с най-големите предизвикателства, събаряйки стари, къщи, стопански постройки и всякакви строителни съоръжения.

КОНСУЛТИРАЙТЕ СЕ С НАС ЗА НАЙ-ЕФЕКТИВНОТО РЕШЕНИЕ

НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ →

Почистване и извозване на строителен отпадък съобразно нормативната уредба

почистване на строителни отпадъци

Доверявайки се на нас, вие получавате една напълно завършена услуга – от къртаческата дейност до събиране и транспортиране на останалия отпадък до определените за целта места. Като професионалисти с утвърдено име в бранша, ние разполагаме с необходимата техника и автомобили, подходящи за извършване на този вид дейност.

При извозване на строителните отпадъци, фирмата ни спазва стриктно административната уредба, като по този начин спестяваме и на вас и на себе си излишни неприятности, санкции и разход на финансови средства. Подхождаме с особено внимание и отговорност към всяка задача, което ни прави горди, че предлагаме една комплексна услуга по европейски стандарт на цени, които можете да си позволите.

За да бъде услугата ни съвършена, ние разработихме напълно затворен цикъл на работа. След извършване на основната строителна или къртаческа дейност, нашият екип е готов по ваше указание да събере и извози строителния отпадък до предназначените за целта сметища. Това е дейност, при извършване на която, спазваме стриктно административните наредби.

ОБАДЕТЕ НИ СЕ, ЗА ДА
ОБСЪДИМ ВАШИТЕ НУЖДИ

→ 0877500665

Компанията ни предлага комплексна услуга, покриваща дори най-високите критерии на клиента, обединяваща качество и изгодни цени. Част от нашата професионална дейност е извозването на строителни отпадъци. С нея целим да ви освободим от неприятните задължения, а също и да ви спестим някои груби грешки.

Извозването на строителен отпадък се извършва по строго регламентирани правила, а материалите се изхвърлят на специално определени за целта депа. Много от нашите клиенти дори не подозират за големия брой нарушения, които извършват, изхвърляйки строителни материали на неподходящо място. Това носи риск от сериозни административни санкции, свързани с ненужна загуба на средства.

Доверявайки се на нашия екип, вие си спестявате една неприятна и трудоемка дейност. Като професионалисти, ние сме напълно подготвени да се справим с тази задача съобразно действащата законова уредба. Разполагаме с необходимата техника и автомобили за професионално изпълнение на услугата.

При нужда от консултация или запитване за цена, можете да се свържете с нас чрез формите за контакт, посочени в сайта.

КОНТАКТИ →

Цени на кърти, чисти извозва услуги:

Къртене на плочки – фаянс или теракота 4лв./ м²
Къртене на бетон 80лв./ куб.м
Къртене на тухла 15 лв./куб.м
Демонтиране на мивка 100лв.
Къртене на тоалетна 150лв.
Натоварване+извозване след оглед